Balansio + CareSens Dual ja CareSens N Premier

Balansio-CareSens-.001.jpeg

Oletko koskaan miettinyt helpompaa tapaa kirjata verensokerimittauksia? Jos ei ylipäänsä tarvitsisi kirjoittaa mitään? Jos vain tekisi mittauksen ja tieto tallentuisi jonnekin, mistä sen voisi tarvittaessa nähdä, esim. älypuhelimeen.

Bluetooth-toiminnolla varustettuja CareSens-mittareita on alettu jakaa jo usean kaupungin hoitotarvikejakelupisteissä, ja niitä löytää myös kotimaisista verkkokaupoista. Balansio Mobile -sovellus tukee CareSens-mittareita ja tekee samalla omaseurannastasi huomattavasti helpompaa.

CareSens Dual ja CareSens N Premier

 
medcase_caresens_dual_highres-4-226x300@2x.png
medcase_caresens_n_premier_highres-1-225x300@2x.png
 

Yksinkertaisesti selitettynä, verensokerimittari paritetaan älypuhelimeesi ladatun Balansio Mobile -sovelluksen kanssa. Tämän jälkeen verensokerimittaukset siirtyvät automaattisesti ja langattomasti mittarista sovellukseen. Tiedot siirtyvät tietoturvallisesti omalle käyttäjätilille. Helppoa eikö vain?


Mitä hyötyjä Balansio-sovelluksesta ja CareSens-mittareiden käytöstä on sinulle?

Balansion tarkoitus on helpottaa diabeetikon arkea ja tarjota tarvittavat työkalut diabeteksen omaseurantaan. CareSens N Premier mittarin avulla saat siirrettyä verensokeritiedot langattomasti, ja CareSens Dual mittarin avulla voit verensokerimittausten lisäksi tehdä ketoainemittauksia.

Balansio ja CareSens yhdistelmä poistaa tarpeen merkitä verensokerimittaustiedot vihkoon tai muuhun sovellukseen manuaalisesti. Teet vain mittauksen, ja kun poistat liuskan mittarista, siirtyy tieto puhelimeen.

Yhdistelmä sopii myös henkilöille jotka innolla seuraavat omia tietojaan ja haluavat saada kaikki verensokeritasoon vaikuttavat tekijät yhteen näkymään. Balansioon saat kirjattua myös hiilihydraattitiedot, pika- ja pitkävaikutteiset insuliinit, painon ja muistiinpanoja. Jos harrastat paljon liikuntaa ja käytät urheilusovelluksia voit tuoda myös liikuntatiedot automaattisesti Balansioon Google Fit (Android) tai Health (iOS)-sovellusten kautta. Tallennetut tiedot näkyvät visuaalisesti Balansiossa ja auttavat hahmottamaan kokonaiskuvaa omahoidosta ja sen ongelmakohtia.

Viimeinen arkea helpottava toiminto on myös Balansion sisältämä pikainsuliinin annoslaskuri. Laskuri on CE-sertifioitu lääkinnällinen laite ja auttaa arvioimaan pikainsuliiniannokset nopeasti arjen tohinassa. Sinun tarvitsee syöttää vain verensokeriarvosi (jonka saat automaattisesti CareSens-mittarista) ja arvioitu hiilihydraattimäärä ruokailun yhteydessä. Kattavien asetusten ansiosta arviot ovat luotettavia ja tarkkoja.


Mistä CareSens-mittarin ja Balansion saa käyttöön?
 

CareSens Dual

  • Haminan hoitotarvikejakelu
  • Helsingin hoitotarvikejakelu (tulossa)
  • Kotkan hoitotarvikejakelu
  • Tampereen hoitotarvikejakelu (tulossa)

CareSens N Premier

  • Helsingin hoitotarvikejakelu (tulossa)

Verkkokaupat

Balansio

Balansio on ilmainen ja ladattavissa Google Play -kaupasta ja AppStoresta. Tällä hetkellä CareSens-tuki löytyy vasta Android-sovelluksesta. Tulemme päivittämään iOS-version vuoden 2017 alussa, jotta molemmat järjestelmät tukevat CareSens-mittareita.

Lataa Balansio Android-puhelimelle tästä:
Lataa

Lataa Balansio iPhonelle tästä:
Lataa

Research | Reducing hypo risk by using cloud based diabetes management solution

Reducing-hypoglycemia-risk-by-using-cloud-based-diabetes-management-solution.jpg

Title 

Reducing hypoclycemia risk by using cloud based diabetes management solution

Presented

Advanced Technologies & Treatments for Diabetes (ATTD), Milan, Italy, February 2-6, 2016

Briefly 

Fear of hypoglycemia may affect user´s daily diabetes management. Study showed that with the help of a cloud based diabetes management system, user can learn to reduce the risk of hypoglycemia while also lowering the HbA1c level. Active communication between the user and the health care professional increased the user’s motivation towards the treatment. Also, the visualisation of data helps the user to understand his body’s causalities.

Research | Continuous estimation of HbA1c with routine monitoring data.

Continuous-estimation-of-HbA1c-with-routine-monitoring-data-768x543@2x.jpg

Title 

Continuous estimation of glycosylated hemoglobin (HbA1c) with routine monitoring data.

Presented

8th Euro Global Diabetes Summit and Medicare Expo, Valencia, Spain, November 4-6, 2015

Briefly

When A1c is measured 2-4 times in a year, diabetes management has unmonitored gaps. Continuous A1c algorithm can fill the gaps between laboratory A1c measurements. Robustness and accuracy evaluation showed that algorithm is able to calculate continuous A1c reliably for diabetics with regular self-monitoring blood glucose measurements, and algorithm works even with biased measurement patterns. Therefore, continuous A1c algorithm can be used to guide in day-to-day diabetes management.